Project 1

Project Details

In cooperation with Dutch architect Vincenth Schreurs, 3Dat participated in designing a three building country estate in the beautiful landscape near the town of Doetinchem. We designed a contemporary  main building, which includes a semi-basement with outside cellar steps, a car parking and several sleeping rooms, and an upper floor level, which includes the living areas with some terraces from where one can overview the whole landscape. The upper floor level is primarily transparent to absorb sufficient sunlight and to absorb surrounding nature. At the entrée of the country estate we designed two minor accommodations who seem to integrate perfectly in surrounding nature.  They are designed in a very basic natural scape, utilizing unique building materials as Corten steel sidings and natural roof vegetation.

 

Status: developmental stage

Year of completion:-

Features:

Similar projects


Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/sw45962/domains/3dat.nl/public_html/wp-content/plugins/seo-ultimate/includes/jlfunctions/arr.php on line 64