Project 8

Project Details

3Dat was asked to plan a total transformation concerning the sloppy outbuildings belonging to a well-kept landscape family-home. All the existing outbuildings at the landscape side were dismantled.

The new pavilion, which includes a living area, a kitchen area, a room for the dogs  and a storage space,  has a very natural and transparent appearance, witch is almost fully absorbed in the surrounding scenery. The transparent living area is covered by a sloping blanket made of natural vegetation roofing.  The enclosed terrace is partly covered with a glass pyramid.  The authentic main building is coloured in natural grey. The wooden volume is made of black coloured red cedar sidings.

 

Status: development stage completed

Year of completion:-

Features:

Similar projects


Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/sw45962/domains/3dat.nl/public_html/wp-content/plugins/seo-ultimate/includes/jlfunctions/arr.php on line 64